Klantenservice

Waar ben je naar op zoek?

 • Bestellen

iDeal

Ideal is gegarandeerd de snelste afhandeling van je bestelling en heb je je producten ook het snelst in huis. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent en uw bestelling de dag erna al thuis! (Op werkdagen, ook zaterdaglevering)

Bankoverschrijving/vooruitbetaling?

Bankoverschrijving / vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Plusjop.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Houdt u er wel rekening mee dat als u geen rekening heeft bij de Rabobank het een aantal werkdagen kan duren voordat het geld op de rekening staat en het dus ook langer duurt totdat u uw bestelling thuis heeft. De order wordt namelijk pas verwerkt als het orderbedrag op de rekening van Plusjop gestort is. Vermeld overigens altijd je ordernummer en naam bij een overboeking.

Hieronder treft u de bankgegevens van Greenworksconcurrent.nl

 • Rekeningnummer: 0315981660
 • Bank: Rabobank
 • IBAN: NL36RABO0315981660

Alle producten die wij aanbieden hebben wij op voorraad en worden geleverd via DPD. Hierdoor kunnen wij dan ook een zeer snelle levering binnen Nederland bewerkstelligen. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is dan ook de volgende dag thuis en levering op zaterdag! (Onder voorbehoud)

Heel soms kan het voorkomen dat een product niet voorradig is, wij zullen u dan direct informeren wanneer het product wel geleverd wordt. En zodra uw bestelling dan verstuurd is, zullen we u hierover wederom informeren.

En door een unieke samenwerking met DPD kunt u uw bestelling ook nog eens stap voor stap volgen. Indien u niet thuis bent biedt zal het pakket opnieuw worden aangeboden aan uw adres of het dichtstbijzijnde DPD Pickup Parcelshop.

Gratis verzending?

Bij Plusjop staat de klant altijd voorop, en om onze klanten altijd de beste deal te kunnen geven wordt elke bestelling boven de € 600,00 gratis verzonden.

Kosten van een pakketzending?

De producten worden altijd verzonden per pakket. De prijzen bij Plusjop zijn altijd exclusief BTW en verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 9,95 en in het buitenland is dit afhankelijk van het land.

Bezorging op zaterdag?

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten ook op zaterdag!

Bezorging bij DPD Pickup Parcelshop?

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten ook bij een DPD Pickup Parcelshop bij u in de buurt, u kunt bij het bestellen kiezen voor “ophalen bij Pickup Point” en dan kunt u een Pickup Point bij u in de buurt selecteren.

Levertijd bij vooruitbetaling

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling met internetbankieren, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Bezorging op een ander adres?

Het is ook mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Bij het bestelplatform kunt u dit aangeven.

Wil u uw bestelling retourneren? Volgt u dan het simpele onderstaande 5 stappenplan.

 • 1. Check of het product voldoet aan alle onderstaande voorwaarden. Ja? Ga dan verder met stap 2.
 • 2. Neem binnen 8 dagen na levering contact met ons op en vraag om een retourformulier.
 • 3. Stop het (ingevulde) formulier terug in doos. (Formulier altijd meezenden).
 • 4. Knip het onderste deel van het retourformulier uit en plak deze op de gesloten doos.
 • 5. Geef tot slot het pakket af bij een DPD Pickup Parcelshop bij u in de buurt.

En zodra de retourzending bij ons binnen is, zal onze financiële afdeling binnen één week het volledige door u betaalde bedrag terugstorten op uw rekening. (De kosten van de retourzending zijn daarbij altijd voor de klant)

Retourvoorwaarden:

Het te ruilen of te retourneren product moet altijd voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

 • Het product mag niet vies zijn
 • Het product mag niet beschadigd zijn
 • Het product mag niet uitvoerig gebruikt zijn
 • Het artikel dient in de originele verpakking binnen 14 dagen te worden teruggestuurd!

(Voldoet de retourzending niet aan de voorwaarden, dan wordt de bestelling weer geretourneerd naar de klant)

Het is belangrijk om gelijk na ontvangst van de zending uw bestelling te controleren op gebreken. Mocht het product gebreken vertonen, dan valt dit onder de garantieregeling. Wij zullen u dan direct een ander artikel toezenden en alle gemaakte kosten voor onze eigen rekening nemen.

(De garantieduur verschilt per leverancier, maar bij Greenworksconcurrent staat de klant altijd voorop, dus zullen we u altijd zo goed mogelijk proberen te helpen).

Mocht u toch nog vragen hebben, aarzel dan vooral niet om ons te mailen of te bellen: 085-0240044, zodat we u snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Ons team staat altijd voor u klaar.